пʼятницю, 27 жовтня 2023 р.

ЕФІРНА ОЛІЯ ЛАВАНДИ ВІД FITO Product.

 


Не зважаючи на всю популярність лаванди, саме цю рослину я довго не сприймала. Не знаю чому, можливо мені не подобався хімічний аромат «під лаванду» який часто використовують в косметиці чи ароматизаторах…

Мабуть, я б і надалі уникала всього що пов’язано з лавандою, але все змінив один випадок. Перебуваючи в Іспанії я натрапила на величезні насадження цих квітів, які своїм ароматом заполоняли весь простір. На моє здивування, лаванда виявилась ніжною духм’яною квіткою, в якій зовсім не відчувалось тих різких ноток які мене завжди відштовхували. Я навіть ризикнула поставити невеличкий букет вдома… і через кілька днів зрозуміла, що лаванда не тільки закохала мене у свій аромат, але й дуже позитивно вплинула на емоційний стан.

Ось саме завдяки цьому випадку я і вирішила спробувати лавандову ефірну олійку ))


Від виробника:

Має знеболюючу дію при головних болях і болі в горлі. Допомагає позбавитися від синдрому хронічної втоми, налагодити кровопостачання.

Відноситься до універсальних засобів, які використовуються для відновлення практично кожного органу, допомагає позбутися синдрому хронічної втоми, налагодити кровопостачання. Чинить знеболювальну дію при головних болях та болях у горлі. Ватні тампони з олією лаванди усувають запалення середнього відділу вуха.


FITO Product

Дозування:

Аромалампи: 3-5-крапель;

Аромамедальйони: 1-3 краплі;

Ванни: 3-5 крапель попередньо розчинити в емульгаторі (морська сіль, мед, вершки…) в розрахунку на 200 літрів води;

Масаж: 1 крапля на 10г основи.

Спиртовий розчин: 5-10 крапель на 10 мл 90 %-го етилового спирту.


Протипоказання: низький тиск; індивідуальна непереносимість (алергія); вагітність; неврологічні хвороби.


Аромат –  надзвичайно ніжний м’який, але насичений. Тут яскраво відчуваються свіжі квіти лаванди з притаманними їм нотками деревини та зелені.

Об'єм – 10 мл.

Виробник – Україна.

Де можна купити: я замовляла на офіційному сайті марки - FITO Product .


FITO Product

Мої враження:

У лаванди є дуже багато властивостей, але для мене самою цінною стала саме її заспокоююча дія )) Ну, в наших теперішніх реаліях це і не дивно…

- Усуває симптоми перевтоми.

- Усуває головний біль і мігрень, викликані спазмом судин.

- Заспокоює при нервозності, безсонні, дратівливості.

- Стимулює мозковий кровообіг, покращує пам’ять та увагу.

Отже, ефірну олійку лаванди я використовую або в аромалампі, або додаю у ванну. Це мені допомагає розслабитись перед сном. Лаванда відмінно знімає втому! А саме цікаве, що лаванда допомагає розслабити не тільки тіло, але і нервову систему. Якщо день видався насиченим і голова закипає від думок та перевантаження, то саме ефірна олійка лаванди зніме цю напругу. А ще, завдяки такий розслаблюючій дії, лаванда приводить до норми підвищений тиск.

До речі, це одна з небагатьох олійок які я використовую у теперішній період. Ви ж знаєте, що я полюбляю ними збагачувати доглядову косметику. Але зараз сонце настільки активне, що вдень засоби з ефірними оліями я не використовую. Залишається тільки вечірній догляд та ароматерапія. Тому, на даний момент, лаванда у мене в фаворитах ))

В цілому, ефірна олійка лаванди мені надзвичайно сподобалась. Взагалі, у мене є декілька базових олійок, запаси яких я постійно поновлюю і користуюсь ними на постійній основі. Тепер, цей список поповнить і лаванда ))


Склад: 100% ефірна олія лаванди.


жіночі сумочки


FITO Product

 


15 коментарів:

  1. Grazie mille per queste utilissime informazioni su un fiore che adoro. Buona fine di settimana Elena.
    sinforosa

    ВідповістиВидалити
  2. Hola! a mi el olor a lavanda artificial no me gusta nada, pero el natural me eny, tengo varias plantas em casa. Besos

    ВідповістиВидалити
  3. I love lavander, i using every day

    Kisses

    www.pimentadeacucar.com

    ВідповістиВидалити
  4. Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week!

    ВідповістиВидалити
  5. Essential oils are very healthy
    https://www.melodyjacob.com/2022/10/how-to-break-out-of-nzu-addiction.html

    ВідповістиВидалити
  6. Excelente post sobre o tema! Gosto imenso do óleo de lavanda... aliás até estará na altura de renovar o stock daqui de casa...
    Beijinhos! Feliz semana!
    Ana

    ВідповістиВидалити